Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Anthony Martial håber at opretholde et godt forhold til Mourinho

Anthony Martial har nægtet at der er problemer mellem ham og Manchester United manager Jose Mourinho. Billige Fodboldtrøjer til salg online shop.

Martial scorede to gange i lørdag for at sætte United på randen af ​​sejr ved Stamford Bridge, kun for Ross Barkleys 96-minuts equalizer for at tjene Chelsea en sen 2-2 draw.

Den 22-årige syntes at forlade Old Trafford om sommeren, da hans agent Philippe Lamboley var i overensstemmelse med, at han var ulykkelig i Manchester. Manchester United Trøje Tilbud med høj kvalitet!

\ Martial forholdet med Mourinho blev forstået at være blevet anstrengt og hans beslutning om at forlade klubben sin pre-season tour til at deltage i hans barns fødsel irkede hans manager. Du kan også købe Manchester United Fodboldtrøje Børn i vores butik.

På lørdag hævdede Martial, at der ikke er nogen problemer mellem ham og Mourinho. Martial sagde: "Kom igen, ting var ikke spændt mellem os til at begynde med. Vi har et spiller-coach forhold, og jeg håber, at vi vil fortsætte sådan og bringe Manchester United så meget som muligt. "

 
X