Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Bayern München hjem fodboldtrøjer at være rød og hvid kun i fremtiden

I de sidste par måneder protesterede Bayern München fans mod klubbens hjemmesæt, der kombinerede den traditionelle rød og hvid med forskellige farver som navy. Nu meddelte FC Bayern München, at deres boligsæt kun vil være rød og hvid i fremtiden. Billige Fodboldtrøjer til salg online shop.

Nu er der ifølge klubbens erklæring sket åbne og konstruktive drøftelser i løbet af de seneste uger mellem Bayerns bestyrelse og forskellige fanrepræsentanter om temaet klubbfarver. Disse drøftelser har resulteret i en fælles aftale. Du kan også købe Bayern München Trøje Tilbud i vores butik.

Bayern München forklarer: "Bayern München har været i dialog med fanrepræsentanter om brugen af ​​klub farver i sæt. For fans er kits et vigtigt tegn på identitet med deres klub. Bayern München har således meddelt, at i fremtiden kun klubbens traditionelle farver af rød og hvid vil blive brugt i officielle match tøj - det er hjemmesættet, der omfatter skjorte, shorts og sokker. " Bayern München Fodboldtrøje Børn med høj kvalitet!

Billige Fodboldtrøjer Bayern München 2018-19 Hjemmebanetrøje
X