Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Juventus planlægger at underskrive Paul Pogba på lån i januar

Juventus er indstillet på at gøre en uhyggelig tilgang til at låne Paul Pogba i januaroverførselsvinduet, ifølge rapporter. Billige Fodboldtrøjer til salg online shop.

Manchester United midtbanespiller Pogba har været løbende forbundet med en mulig bevægelse væk fra Old Trafford med sin tidligere side angiveligt interesseret i et træk.

Tuttosport i Italien tyder på, at Serie A-mesterene planlægger at gøre et ambitiøst skridt til at underskrive Pogba på lån i januar. Manchester United Trøje Tilbud med høj kvalitet!

Rapporten hedder Juventus vil tilbyde United muligheden for at offload VM-vinderen i vintervinduet i en foreslået aftale, som vil indebære en forpligtelse til at underskrive ham i slutningen af ​​sæsonen. Du kan også købe Fodboldtrøjer Pogba for at vise din støtte.

En ændring i Champions League regler betyder, at Pogba ville have lov til at spille for Juventus, hvis han flyttede i januar, og denne faktor har efter sigende spillet en stor rolle i klubbenes ønske om at sikre et lånbevægelse.

 
X