Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

La Liga præsident sagde Messi vigtigere end Ronaldo

En højt profileret LaLiga personlighed mener, at FC Barcelona superstjerne Lionel Messi har gjort mere for den spanske topfly end nogen anden spiller i historien, herunder tidligere Real Madrid talisman Cristiano Ronaldo. Billige Fodboldtrøjer til salg online shop.

LaLiga-præsident Javier Tebas har endnu engang sagt at han ville elske at nævne en pris efter Messi en dag og insistere på, at han er den vigtigste spiller, der nogensinde har spillet i divisionen. Du kan også købe Barcelona Trøje Tilbud for at vise din støtte.

Han sagde: "Det vil afhænge af Leo Messi, men jeg vil gerne have en LaLiga-pris i hans navn. Hvis han afslutter sin karriere i Spanien eller det meste tror jeg ikke nogen har bidraget mere til konkurrencen ." Fodboldtrøjer Messi med høj kvalitet!

Tebas, en kendt Los Blancos-supporter, blev derefter spurgt, om han mener, at Messi har haft LaLiga mere end Ronaldo gjorde. Han sagde: "Ja, det faktum, at Cristiano Ronaldo er gået til Serie A betyder, at han er (Messi er) endnu vigtigere."

Barcelona Fodboldsæt Børn 2018-19 Lionel Messi 10 Hjemmebanetrøje
X