Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Liverpool Fodboldtrøjer Børn 2018-19, Billige Fodboldtrøjer med tryk

Jurgen Klopp vil efter sigende bede Liverpool om at sanktionere en stor januar-overføringsudbetaling på en spiller, som han mener kan give deres årstid den rettidige skud i den arm, han mener kunne være afgørende for deres succes. Billige Fodboldtrøjer til salg online shop.

Ifølge Don Balon bliver Klopp i stigende grad foruroliget over hans sides kampe for sent og har allerede vendt sine tanker til januaroverføringsvinduet - med en VM-vinder, der kommer frem som hans nr. 1 mål. Du kan også købe Liverpool Trøje Tilbud for at vise din støtte.

De spanske udløbskrav Klopp vil anmode Liverpool om at sanktionere et skridt til Ousmane Dembele i januar efter at det blev foreslået, at Barcelona vil tillade ham at fortsætte, hvis nogen klub opfylder deres værdi på € 100m (87,5 mio. Liverpool Fodboldtrøje Børn med høj kvalitet!

Det foreslås, at Klopp ser Dembele som den perfekte pasform til Liverpool og spilleren til yderligere at supplere deres frygtelige angreb. Og mens han opererer i en anden rolle til Philippe Coutinho, menes det, at Reds-chefen vil forsøge at konstruere en måde at sikre Dembele, Mo Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino kan alle spille i samme side og hjælpe med at skyde Liverpool mod Premier League glory .

 
X