Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.

Sadio Mane kunne nå højderne Mohamed Salah sæt

Selvom det aldrig er en konkurrence, ser Sadio Mane ud til at være en mand med et punkt at bevise for Liverpool. Billige Fodboldtrøjer til salg online shop.

Liverpool er stolte af at have det mest brændende angreb i Premier League. En front tre bestående af Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino er værdige til alle plaudits, da det indeholder perfekt balance. Du kan også købe Liverpool Trøje Tilbud i vores butik.

Mane bidrog til 28 mål sidste sæson - 20 mål og otte assistenter. Alt dette kom i 40 udseende. Det er en god visning, men han fik naturligvis ikke den anerkendelse, han fortjente for sin indsats. Mens Liverpool fans ikke børste ham til side, satte de helt sikkert hovedet på Mohamed Salah. Liverpool Fodboldtrøje Børn med høj kvalitet!

Mens det stadig er tidligt at lave dristige forudsigelser, tror jeg Mane har det i ham at gøre krav på Golden Boot denne sæson. Han vil imidlertid stå over for enorm konkurrence, med som Kane, Aguero, Aubameyang og endda hans egen Salah slikke deres læber.

Billige Fodboldtrøjer Liverpool 2018-19 Sadio Mane 10 Hjemmebanetrøje

 
X